Η Google βάζει επίσημα τέλος στο Google Stadia στις 18 Ιανουαρίου 2023

- Advertisement -

Το Cloud Gaming της Google δεν είχε και τόσο μεγάλη επιτυχία, αφού ο κόσμος δεν το αγκάλιασε όπως περίμενε η εταιρεία, έτσι βάζει επίσημα τέλος στο Google Stadia στις 18 Ιανουαρίου 2023.

Το Google Stadia κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019. Ίσως μεγάλο κίνητρο της αποτυχίας να ήταν το ψηλό κόστος των παιχνιδιών, αλλά και η μικρή βιβλιοθήκη που είχαν να διαλέξουν ανάμεσα τους.

Η Google θα επιστρέψει στους χρήστες όλες τις αγορές υλικού και λογισμικού. Όποιος αγόρασε το χειριστήριο Stadia θα λάβει επιστροφή χρημάτων, καθώς και για οποιοδήποτε παιχνίδι και πρόσθετο περιεχόμενο που αγοράστηκε μέσω του καταστήματος Stadia.

Να σημειώσουμε πως οι εργαζόμενοι που ήταν στο τμήμα του Google Stadia θα συνεχίζουν να εργάζονται σε άλλο τμήμα της εταιρείας και δεν θα χάσουν την δουλειά τους. Επίσης φήμες ήρθαν παλαιότερα, όταν αναφέρθηκε πως η υπηρεσία θα κλείσει από τον Ιούλιο, όμως η εταιρεία το απέρριψε.

Δεν είναι το Cloud Gaming το πρόβλημα, αφού η Microsoft και η Nvidia είναι σε πολύ καλό σημείο σε σχέση το Google Stadia. Επίσης πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως η Logitech ανακοίνωσε μία φορητή κονσόλα παρόμοια με το Nintendo Switch με Android που βασίζεται στο cloud gaming

Γουστάρεις περισσότερο Techaholic? Για να μην χάνεις τα νέα μας ακολούθησε μας στο Google News, αλλά και σε Facebook, Instagram, Youtube και Tik Tok

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read