Είναι 2008. Τι? Όχι? Και τότε τον χαμό έφερε με το Twilight πάντως.

Στο θέμα μας.

Διέρρευσε χθες ο νέος Batman που θα έρθει στις οθόνες μας το καλοκαίρι του 2021 και παρόλο που δεν είναι επίσημο, έχουν ήδη αρχίσει petitions για την αντικατάσταση του. Μάλλον γιατί η μόνη ταινία που τον θυμούνται είναι το Twilight Saga (2008-2012).

Η προσωπική μου άποψη? Δεν φταίει ο άνθρωπος που για συμπρωταγωνίστρια είχε μια ανέκφραστη τύπισσα με αποτέλεσμα μηδενική χημεία σε μια εφηβική ιστορία αγάπης. Σαν τότε fan του Saga (δεν ντρέπομαι να το παραδεχτώ) έχω να μαρτυρήσω πως μόνο που τους έβλεπες σε σκηνές χωρίς καν διαλόγους, ένιωθες άβολα. Τόσο χάλια μεταξύ τους. Τον είδα όμως και σε άλλες ταινίες και δεν απογοητεύτηκα καθόλου. Εκπλάγηκα, θα έλεγα.

Μετά απο όλο αυτό τον χαμό όμως, ο Pattinson και οι επιλογές του σε μικρές σχετικά παραγωγές είναι που τον έκαναν να ξεχωρίσει. Αυτό και οι γωνίες του σαγονιού του. Παραδέξου το. Ίδιος με τον Bruce.

Ο Pattinson έχει τέσσερις ταινίες που έρχονται στις οθόνες μας φέτος, αρχίζοντας με το High Life της Claire Denis. Εμφανίζεται επίσης στο The Lighthouse, για το οποίο γίνεται πανικός στο Φεστιβαλ Κανών, το The King στο Netflix και Waiting for the Barbarians.

Αν και κάποιες πηγές λένε πως δεν έχει γίνει επίσημο και πως υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στον Νicholas Hoult, που εντάξει, καλούλης, αλλά δεν το βλέπω βρε παιδί μου. Η Warner Bros πάντως δεν σχολίασε κάτι σχετικά.

Όσον αφορά την ταινία, ο Matt Reeves, ο σκηνοθέτης πίσω απο τα τελευταία sequels του Planet of the Apes, θα είναι παραγωγός του The Batman μαζί με τον συνεγάτη απο το προαναφερόμενο franchise, Dylan Clark.

Πίσω στο θέμα του Pattinson, είμαι περίεργη να το δω στον ρόλο και δεν με χαλάει καθόλου.Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.