Η Xiaomi κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή πληκτρολογίου στο Google Play Store για χρήστες Android. Με το όνομα Mint Keyboard, η εφαρμογή εντάσσεται στον αυξανόμενο κατάλογο των εφαρμογών με επωνυμία Mint (π.χ. Mint Browser, Mint Launcher). Το Mint Keyboard υποστηρίζει συνολικά 27 γλώσσες αλλά προς το παρόν απουσιάζουν τα Ελληνικά, οι υποστηριζόμενες γλώσσες είναι τα Αγγλικά, Χίντι, Νεπάλι, Ουρντού, Μπενγκάλι, Μαράθι, Ταμίλ, Τελούγκου, Σανσκριτ και Πουντζάμπι, Γκουτζαράτι, Κανάντα, Μαλαγιαλάμ, Ασαμσέ, Μανιπούρι, Αραβικά, Ονδία, Κονκάνι, Μπόντο, Σαντάλι, Rajasthani, Marwari, Sindhi και Maithili. Η εφαρμογή έχει μέγεθος μόλις 14MB και μπορεί να εγκατασταθεί σε όλες τις συσκευές  Android.

 

Σε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα Mi Community, η Xiaomi γράφει ότι το Mint Keyboard περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως πληκτρολόγηση Swipe, ομιλία σε κείμενο, πρόταση emoji σε πραγματικό χρόνο κατά τις συνομιλίες και υποστήριξη για διαφορετικά στυλ γραμματοσειράς. Επιπλέον, το πληκτρολόγιο συνοδεύεται από αυτοκόλλητες ετικέτες και πακέτα GIF, θέματα πληκτρολογίου και πολλά άλλα.

“Το Mint Keyboard είναι σχεδιασμένο για τους Ινδούς χρήστες με πρωτοποριακό AI για να εμπλουτίσει τις εκφράσεις και τις συνομιλίες” σημειώνει η Xiaomi. “Η μηχανή AI του πληκτρολογίου σας μαθαίνει συνεχώς και εξατομικεύεται για να ταιριάζει με τον μοναδικό σας τρόπο δακτυλογράφησης – συμπεριλαμβανομένων των λέξεων της τοπικής σας γλώσσας, των συντομεύσεων και των προσωπικών προτιμήσεων του emoji. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα εξατομικευμένα σας θέματα χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες σας, να συνομιλήσετε με πολλά στυλ γραμματοσειράς, να μιλήσετε σε περιφερειακές γλώσσες και πολλά άλλα. ”

Ελπίζουμε να δούμε και τα Ελληνικά στο Mint Keyboard.

Αν θέλετε να κατεβάσετε την εφαρμογή Mint Keyboard και να την δοκιμάσετε έστω στα Αγγλικά ή ακόμη και στα Greekglish όπως έχουν γίνει στην μόδα πλέων ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο:

Mint Keyboard 

 

 Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.