Friday, April 16, 2021

Τι παίξαμε? Outriders – όταν η Γή δεν σε χωράει!

- Advertisement -

Το Outriders είναι μία από αυτές τις τεράστιες κυκλοφορίες που ψιθυρίζεται και δεν το ψάχνω καθόλου μέχρι να βγεί.  Βγήκε λοιπόν και είναι καλύτερο από μερικα πρόσφατα πολύ πιο υποσχόμενα παιχνίδια αλλά μην ξεγελαστείτε,  εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα. Ας εξηγηθώ!

Online-only Outriders can be paused in single-player — if you have an  Nvidia GPU - The Verge

Παμε στον Enoch διακοπές

Λαμβάνει χώρα σε έναν κόσμο (Planet Enoch, στον οποίο η ανθρωπότητα μετανάστευσε μετά την καταστροφή της Γης) οπου και υπάρχουν εξελισσόμενες εκδοχές του ανθρώπου και θηρία έτοιμα να σας κατασπαράξουν.Ο κύριος τρόπος που μεταδίδονται αυτές οι πληροφορίες στο παιχνίδι είναι τα  “cutscenes”, όπου υπάρχουν πολλά μέσα στο παιχνίδι. Υπάρχει μια ιστορία, αλλά μην νομίζετε ότι θα σας κάνει και μεγάλη έκπληξη αφού μου θυμίζει μια από τα ίδια. Εκτός από μια διασκεδαστική μικρή συστροφή στην αρχή, τις πλείστες φορές πηγαίνετε κυρίως από μέρος σε μέρος, πυροβολείτε, σκοτώνετε και πάλι από την αρχή.

Outriders Available Now with Xbox Game Pass - Xbox Wire

 

Το παιχνίδι θυμίζει sci-fi western, και εκεί είναι κυρίως όπου ο κόσμος των Outriders λάμπει, όταν στο κόσμο και στις παράξενες λεπτομέρειες. Ειδικά επειδή ολόκληρο το πλαίσιο του παιχνιδιού σας συνεπάγεται να ξυπνάτε 31 χρόνια μετά από έναν cryo- sleep για έναν τεράστιο πόλεμο σε έναν πλανήτη που μεταναστευσε η ανθρωπότητα ( ότι έχει απομείνει). Μέρος της αίγλης του παιχνιδιού παρουσιάζεται στις τέσσερις κατηγορίες πολεμιστών: Technomancer Pyromancer, Trickster, Devastator.. Τα πράγματα είναι απλοποιημένα και αυτό μου αρέσει αρκετά. Ο κόσμος όμως είναι αρκετά ανοιχτός για να κάνετε κατασκευές. 

SQUARE ENIX - OUTRIDERS: Choose Your Path and Prepare For Enoch

Δράση και πάλι δράση

Βασικά αυτό που θα κάνετε τις περισσότερες φορές είναι να ανατινάζεται πράγματα. Η ιστορία είναι υποσχόμενη, αλλά δεν προσφέρει πραγματικά τίποτα το ιδιαίτερο στο τέλος. Το οποίο είναι καλό για μένα! Επειδή μπορείτε να το αγνοήσετε εντελώς την ιστορία αν θέλετε. Όμως, κάθε προσπάθεια να συνδεθώ συναισθηματικά με τους παικτες  και τον κόσμο έχει αποτύχει παταγωδώς για μένα. Γενικά το παιχνίδι έχει ένα πολύ υψηλό ρυθμό που δεν σε αφήνει να αφομοιώσεις πράγματα εύκολα. Και αυτός είναι ο λόγος που ξεχνούσα συνεχώς την πλοκή επειδή υπηρχε πολλή δράση ΣΥΝΕΧΩΣ!

Outriders: the first hours on the planet Enoch, waiting for the review -  Aroged

Οι Outriders ξέρει σε τι θέλει να εστιάσετε: στη δράση. Για όσους από εσάς λαχταράτε περισσότερο βάθος, θα απογοητευτείτε.   Παρόλο που εγώ δεν το έκανα ξέρω ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε την κύρια καμπάνια σε περίπου 20 ώρες με κάποια sidequests. Πρόκειται κυρίως για θέματα επιβίωσης τα οποία είναι κυρίως προσανατολισμένα σε ομάδες τριών παικτών. 

Τίμιο

Nα είστε σίγουροι δεν μιλάμε για το παιχνίδι της χρονιάς, αλλά το People Can Fly (δημιουργός εταιρεία) παραδίδει αυτό που άλλα στούντιο δεν φαίνεται να κάνουν αυτές τις μέρες: ένα πλήρες παιχνίδι στα 60 ευρώ (κχμ κχμ καταλάβατε για πιο παιχνίδι μιλώ). Έχει και τα ελαττώματα του όπως τις αμέτρητες φορές που οι serves δεν με άφηναν να ενωθώ και κάποια ενοχλητικά bugs στο gameplay. Συνοπτικά το Outriders είναι ένα ελαττωματικό shooter looter που μπορεί να γίνει διασκεδαστικό και αυτή είναι μια αξιοπρεπή νίκη για μενα αυτές τις μέρες που οι αναβολές των παιχνιδιων διαδέχονται η μια την άλλη.

Ευχαριστούμε τη G3 Great Games για τη χορηγία του τίτλου.

Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.

- Advertisement -

REVIEW OVERVIEW

Gameplay
65 %
Graphics
90 %
Audio
70 %
Technicals
70 %
Entertainment
90 %

Must Read