Sunday, May 9, 2021

Νέο Apple iPad Pro με M1 επεξεργαστή. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις.!

- Advertisement -

Η Apple μέσα από το χθεσινό Spring Loaded Event της, όπως ήταν ανεμενώμενο θα μας έδειχνε ένα High-tech tablet. Λοιπόν το νέο Apple iPad Pro με Μ1 επεξεργαστή είναι γεγονός. Το νέο chip διαθέτει 8 πυρήνες με 50% καλύτερη απόδοση από τον Bionic A12Z της προηγούμενης γενειάς.

Αυτό που προσπάθησε η Apple είναι να κάνει το νέο iPad Pro να είναι στις ίδιες ανάγκες με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, αφού η μπαταρία του αντέχει όλη μέρα, όπως ισχυρίζεται. Το  iPad Pro προσθέτει επίσης υποστήριξη Thunderbolt στο USB-C, το οποίο επιτρέπει μια σειρά από νέες δυνατότητες, όπως υποστήριξη εξωτερικής οθόνης και ενσύρματες μεταφορές έως και 40 Gbps. Στο tablet επίσης θα βρούμε υποστήριξη 5G και Dolby Atmos τεσσάρων ηχείων για μία αίσθηση surround.

Στην οθόνη της συσκευής θα βρούμε μέχρι τώρα μόνο 12,9 ίντζες με Liquid Retina XDR. Η οθόνη τροφοδοτείται από 10.000 μικρο-LED. Αυτό επιτρέπει μια εξαιρετικά βελτιωμένη αναλογία αντίθεσης και 1.000 nits φωτεινότητας, χωρίς να επηρεάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Mία άλλη έκδοση είναι στις 11 ίντζες χωρίς την Liquid Retina XDR οθόνη.

Η έκδοση 11 ιντσών ξεκινά από 799 δολλάρια και η 12,9 ιντσών, η οποία προσθέτει την οθόνη Liquid Retina, ξεκινά από 1099 δολλάρια και η κυκλοφορία του θα ξεκινήσει σε ένα μήνα περίπου όπως και τα άλλα προιόντα που είδαμε στο event όπως και το νέο iMac όπου μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ.

Για να μην χάνεις τα Νέα μας ακολούθησε μας στο Google News.

- Advertisement -
Antreas Hadjioannou
Έχοντας πάθος για την τεχνολογία αλλά και το gaming. Πολλά χρόνια σε αυτό τον χώρο! Είμαι κυρίος PC gamer αλλά έχω παίξει αρκετά παιχνίδια σε κονσόλες στο παρελθόν. Techaholic όπως όλοι μας.

Must Read