Τρία νέα smartphones με τον Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6 φέρεται να ετοιμάζονται για τον Οκτώβριο, με τεράστιες μπαταρίες που μπορεί να φτάσουν ακόμη και κοντά στις 10.000mAh.
Σύμφωνα με τον Digital Chat Station, οι τρεις συσκευές θα χρησιμοποιούν μπαταρίες 8.400mAh, 9.000mAh και περίπου 10.000mAh. Αναφέρεται επίσης γρήγορη ενσύρματη φόρτιση τουλάχιστον 100W και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί οι ακριβείς ταχύτητες για κάθε μοντέλο.
Τα ονόματα των τριών συσκευών παραμένουν άγνωστα. Το iQOO 16 έχει ήδη παρουσιαστεί με μπαταρία 8.400mAh και Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6, ενώ το OnePlus 16 φημολογείται ότι θα χρησιμοποιεί μπαταρία 9.000mAh. Το τρίτο μοντέλο θα μπορούσε να πλησιάζει τις 10.000mAh, κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο για flagship.
Η Qualcomm παρουσίασε επίσημα τον Snapdragon 8 Elite Extreme Gen 6 και τον Snapdragon 8 Elite Gen 6 τον Σεπτέμβριο. Η Extreme έκδοση είναι η ισχυρότερη από τις δύο και κατασκευάζεται στα 2nm, με έμφαση σε απόδοση, ενεργειακή αποδοτικότητα, AI, gaming και κάμερες.
Προς το παρόν, η διαρροή δεν αποκαλύπτει ποια ακριβώς είναι τα τρία κινητά, οπότε το μεγάλο ερωτηματικό παραμένει ποιο flagship θα είναι αυτό που θα φτάσει κοντά στις 10.000mAh.


